Werken bij ons

Versterk ons team!

Heb je interesse in werken bij Flinter GGZ. Wij zijn op zoek naar regiebehandelaren voor de GGZ met affiniteit voor psychotherapie en/of ADHD. We bespreken graag de mogelijkheden.

Je eigen praktijk in een groter geheel

Flinter GGZ is een kleinschalige instelling met een kern van vaste enthousiaste medewerkers. We staan voor de behandeling en ontwikkeling van cliĆ«nten en alle medewerkers gebruiken hiervoor hun persoonlijke stijl. Dat vinden we belangrijk, eigenheid, betrokkenheid en ontwikkeling binnen de kaders van de Geestelijke GezondheidsZorg. Onze medewerkers worden zoveel mogelijk ontzorgd in de ‘regeldruk’ zodat zij zich maximaal kunnen inzetten voor hun werk. Werken bij Flinter GGZ is in de regel als ZZP’er voor eigen rekening en risico wat maximale autonomie geeft in het indelen van je werk met behoud van de mogelijkheid van samenwerken. Je hebt je eigen praktijk binnen een groter geheel.

Heb je interesse in werken bij Flinter GGZ. Wij zijn op zoek naar regiebehandelaren voor de SGGZ met affiniteit voor psychotherapie en/of ADHD. Neem contact op via de contactpagina of stuur een e-mail. We bespreken graag de mogelijkheden.

Ontdek de sfeer van onze praktijk

Flinter GGZ is gevestigd in het centrum van Barneveld. Wij zijn een enthousiast team met ieder een eigen expertise.